Cautare

568 de rezultate pentru "cristina bauer" (2.59 secunde)
Aceasta pentru ca, potrivit presedintelui ARIS, Ana-Maria Cristina, legislatia privind promovarea investitiilor din Romania este cea mai slaba din regiune.
In ceea ce priveste nivelul investitiilor straine, acestea nu vor fi afectate de hotararea Cabinetului Tariceau, potrivit presedintelui Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina, care recunoaste totusi ca lucrurile nu vor fi simple in perioada urmatoare.
Presedintele ARIS, Ana-Maria Cristina, a declarat recent ca volumul investitiilor straine directe depinde insa de valoarea fluxurilor de capital obtinute din privatizari.
Presedintele ARIS, Ana-Maria Cristina, a declarat ca volumul investitiilor straine directe depinde insa de valoarea fluxurilor de capital obtinute din privatizari.
Romania ar putea pierde alte trei proiecte de investitii straine in valoare totala de peste 600 de milioane de euro, potrivit declaratiilor presedintelui Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina.
Este practic imposibil ca Marin Duica, Lena Svetlana Varnovici, Stela Molinceanu, Cristina Dinu, Ioana Paraschiva Capota si Anca Moldovan sa se nasca toate in Constanta, pe 01.01.1910, astfel incat credem ca avem de-a face cu o frauda in toata regula.
DADR a eliberat deja aproximativ zece adeverinte", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al DADR Dolj. Oamenii nu au putut inca sa achizitioneze motorina din cauza faptului ca lucratorii de la statiile de distributie nu au primit inca nici o decizie in acest sens.
Avantajul creditelor imobiliar si ipotecar este acela ca perioada de rambursare e mai mare - 35 de ani", a declarat Cristina Neamtu, purtatorul de cuvant al CEC.
Pana la sfarsitul acestui an, volumul investitiilor straine directe va atinge 6,2 miliarde de euro, fara privatizarile BCR si CEC, a declarat ieri Ana-Maria Cristina, presedinte la Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS).
"Este vorba de o actiune desfasurata de 14 reprezentanti ai fundatiei scotiene, parteneri ai Organizatiei World Vision, care au sosit in Craiova cu o cantitate de 90 de tone de ajutoare pentru familiile din zonele cele mai afectate ale judetului", a mentionat Cristina Toma, asistent comunicare in cadrul Organizatiei World Vision Craiova.
"Acceptam toate garantiile pe care le accepta toate bancile din Romania", a afirmat si Cristina Neamtu, purtator de cuvant al CEC, sucursala Dolj.
Degustatorii se pot angaja, de exemplu, la inspectia vitivinicola, in laboratoare de analiza a vinului sau la Oficiul National al Denumirilor de Origine Controlata", a spus Cristina Vladu, unul dintre degustatorii din Dolj.
Cristina Calangiu, managerul interimar al Spitalului de Urgenta Craiova, considera ca aspectul fizic este foarte important atunci cand te afli intr-o functie de conducere:
"Pana in prezent, DADR Dolj a eliberat adeverinte pentru o cantitate de aproximativ 2,5 milioane de litri", a declarat Cristina Vladu, purtatoarea de cuvant a Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
De fiecare data au fost agenti economic care si-au declarat interesul sa participe insa la data desfasurarii programului, acestia nu s-au mai prezentat", sustine purtatorul de cuvant al AJOFM Constanta, Cristina Branzoi.
"In functie de buget pot fi alese vinuri de inalta calitate obtinute din soiuri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viticole consacrate, vinuri cu DOC (denumire de origine controlata) sau VS (vinuri superioare), obtinute din soiuri de inalta calitate", a spus Cristina Vladu, inspector vitivinicol la Inspectia de stat pentru controlul tehnic Vitivinicol (ISCTV), din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Cristina Calangiu, managerul Spitalului de Urgenta Craiova. Intr-adevar, pe unde s-a lucrat se vede. Nici o bucatica de perete n-a scapat negletuita, saloanele au fost vopsite in galben si verde si au fost montate mochete pentru a inlatura monotonia si a spori confortul bolnavilor.
Nu am avut probleme, dar nici nu am avut multe solicitari din partea firmelor", a afirmat Cristina Neamtu, purtator de cuvant al CEC, sucursala Dolj.
Declaratia mea de avere trebuie sa fie pe site-ul ASP", a declarat Cristina Calangiu, directoarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.
Astfel, pentru acordarea subventiilor agricole, producatorii agricoli puteau face dovada detinerii terenului atat prin titlu de proprietate, cat si prin adeverinta din Registrul Agricol", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al DADR Dolj.
google-analytics.com